VALIKKO Menu

Kukat juhlissa

SYNTYMÄPÄIVIEN KUKKAKORISTE

Syntymäpäiviin kukkakoristelua suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon juhlien teema ja kattauksen väritys. Syntymäpäiväsankarin persoonallisuus sekä väri- ja kukkamieltymykset on myös tärkeä huomioida kukkasidontatöitä suunniteltaessa.

Buffetpöytään voidaan sitoa näyttävä, korkea kimppu tai asetelma. Kahvipöytään sidotaan mielellään matalahko, pitkänmallinen kimppu tai asetelma.

Kukkakoristelu on hyvä valita aina juhlatilan mukaan tukemaan kattausta. Juhlakoristelussa voi myös huomioida väritystä esimerkiksi vuodenajan mukaan.

Syntymäpäiväsankarin juhlakimppu kruunaa juhlan.

Vinkki: juhlijan on hyvä varata korkeita maljakoita riittävästi kukkatervehdyksiä varten.

HÄÄKORISTELU NOUDATTAA VALITTUA JUHLATEEMAA

Hääjuhlatilaisuuteen suunniteltavat kukkasidontatyöt noudattavat juhlatilaisuuden väriä ja teemaa. Koristeina käytetään usein asetelmia, kimppuja, köynnöksiä sekä myös yksittäisiä kukkia maljakoissa

Hääkimppu

Hääkukkien suunnittelu on hyvä aloittaa hyvissä ajoin. Ammattitaitoiset asiantuntijamme, floristit, avustavat suunnittelussa mielellään.

On tärkeää, että hääkimppu sopii kantajalleen, täydentää kokonaisuuden ja kruunaa hääpäivän. Rintakukka sidotaan sopimaan yhteneväiseksi hääkimpun kanssa.